Fiskat.Cross.Båt

Hejhej! Det har varit en lång dag idag, har gjort massa saker idag. Som först när min lillebror kom till landet med owe så la vi oss och solade vid bryggan, sen senare hem och grillade! Men sen ville jag och nicos åka cross det var sjukt skojigt de:D Åh på kvällen blev de åka lite båt och fiska i typ 3-4 timmar! Så mamma sa att det var inge skojigt att ni var borta så länge på en fredag kväll:P Imorgon åker jag äntligen hem ska bli skönt att få rent vatten och en härlig skön dusch!
 
Träffa min sis sophie:)<3


Ut med båten..

heeej just nu tänkte jag lägga in ett snabbt inlägg innan jag och mamma ska ut med båten, vi tänkte åka runt lite kanske fiska vem vet:P Idag är det tyvärr inte så bra väder inge regn men monligt. Jag har fan varit sur och trött hela dagen...så vaknade man runt halv 2! Skönt de men ändå hela dan är ju borta typ:/ De ända man har gjort idag gått ut med zorba spelat lite med mamma sen åt man lunch förut. Har inge bättre att säga nu så hörs!

k y s s a r / R o s i t a


jaja man var ju på landet, såå


Norrtälje/stan

hejhej idag väckte mamma mig kvart i 11 och sa kom nu måste äta bussen går snart.. Då klev jag upp och slängde i mig en smörgås med oboj, sen var det bara att klä på sig hitta allt man ska ha med sig:P För jag och mamma hade snackat om att vi skulle åka till norrtälje centrum och shoppa lite. Måste hitta en klänning till dopet sen nya legins lite sånt.Allt som jag skulle ha hittade jag som tur:D Vi åt lunch där borta också det blev lasange med sallad, gottegotte:) Aa vi var väll hemma runt halv 3 och då var ju zorba över lycklig att få se oss hon trodde vi hade lämnat henne:P Men mamma hade köpte en prisent till henne så hon lungnade ner sig ganska snabbt.. Då sa jag jag till mamma jag går ut och solar mig ett tag nu, passa på medans solen var framme;) hämtade våran solstol och la mig på den mamma hämtade ut lite fika med läsk. Vi låg väll där 2 timmar typ. Nu när jag sitter här så ligger mamma och sover medans jag bloggar lite!
Men nu tänkte jag också ta och vila lite, kanske kommer in senare och bloggar:P

P u s s o c h k r a m / R


hehe jag vid buss stationen på landet..
vete fan vad jag gör:P


där är mamma min, vid bussen!


  Vi tog en lunch också!;)


min lunch, gottegotte:)


Brownii:)

L A N D E T !

Hello nu är jag här igen, tydligen här på landet så krånglar min blogg:S men,men testar lite nu igen då.Igår var jag och mamma på tomten och fixade lite, sen gick vi ner till bryggan och jag tömde våran båt. Den var fan fylld med vatten efter allt regn! Vi tog sen en lite promenad med zorba till en annan brygga:PDet är riktigt skönt här, lungt varm:) På kvällen sen gjorde jag lite varmkorv med bröd och efterrätt med glass och fruktsallad. Mh det var mycket gotte de, sen kollade vi på en film den var sjukt konstig den!! vi somnade väll runt 2-3 somvanligt:P

tyvärr inga bilder,det funkar inte:S
p u s s å k r a m/ Rosita


Fika/promenad

Jag och mamma tog en fika förut vid 3-4 tiden.
Efter de tog vi en långpromenad med zorba,
 en väg som tar 40 min typ som man går runt här på landet:)
 Nu tänkte jag lägga in lite bilde, men tydigen så går det inte:/
Får testa senare eller imorgon då...
puss /Rosita


mums,mums


haha mamma gottar sig:P



Klippte gräs!

shoooolluul på er alla! Kom nyss in har klippt gräs på tomten i 1-2 timmar, grymt varmt här:) Mamma passade på att lägga lite olja på mig så jag kan få lite mer färg;) hehe men nu har mamma gjort klart lunchen så v ska sätta oss ute nu och ta och äta lite... Men hörs senare!

Saknar alla!
mest ida och billy<3


mys på landet

heej ligger nu i sägen med mamma hon läser lite tidning och jag chattar. Vi kom hit runt 8 tiden plockade upp allt sen fixat jag snabb middag idag, det blev panpizza och pirog:P med lite sallad. Sen berätta mamma massa saker om vad hon har gjort och så i grekland och jag berätta vad jag har gjort i sverige! Men sen spelade vi lite kort. Så var man ju tvungen att gå ut en snabbis med zorba för att göra sista kisset:P Ska bara tare lungt nu hörs!

kisses/ Rosita


hehe jag där då:P

Åker idag!:)

Godmorgon har nu packat klart allt hoppas jag inte glömmer något nu. Ska åka till landet idag med mamma! Kommer hem om 6 dagar typ:P Faaaaaaaan vad skönt det ska bli, bara sola bada tare lungt!:) Men jag tar med mig datan så jag loggar in nån gång ibland;) Hare så bra så länge!

puss&kram


Helgen..

Som sakt igår som jag skrev lite om att jag skulle ha singstar kväll, det blev det verkligen det var grymt skoj..
Min underbara kusin gjorde lite drinckar till mig hehe jag drack som fan:P satt hos min kusin nästan hela kvällen och sjöng med alla. Somnade väl runt 5 på morgonen då;)

Idag när jag vaknade så var jag ganska trött då ville knappt gå upp!! Men var ju tvungen skulle träffa mitzy en stund i stan shoppa lite för lönen:) Träffade ida och michelle där också, ida hade piercat naven skit fint!<3 Vi drog hem till mini en stund sen till affären och sen hem. Fast sen åkte jag till ida igen senare:P Så kom nyss hem från mattias vi var där och kollade på film mys mys... Nu ska ja äta lite nudlar sen förbereda för imorgon åker till landet då med mamma:)

puss på er !<3
Saknar dig billy olsson<3
tänker på dig<3

Bilder på de jag köpte!

nya shorts,skorna och fick en fotlläck av min bror från grekland:)


skorna igen!


ett annat par som jag också köpte:)


Åt lite nudlar när jag kom hem förut:P




Saknar kungen!<3


Älskar den här låten!


Denna låt tänker jag ha på min begravning.

justin biber


En av mina favoriter just nu, han är bara 15 år jag tycker han är grym!<3
tänker på en speciell person när jag hör den här,han vet!

utväxten..

Nu ska fan min utväxt bort hoppas jag, marie min kusins sambo färgade nyss mitt hår:)Ska om några min ta bort och får se resultatet;) Idag väckte min kusin mig vid kvart i ett.. sen stack jag mot dom var hos dom vid 3 tiden, men vi skulle direkt åka och storhandla på tumba.Där bestämmde vi oss för att vi skulle äta varma mackor till middag! gottegotte:)
Nu ska jag gå och skölja håret, pusspuss

Torsdag..

Imorgon så ska jag träffa min andra kusin och hans familj, vi får se vad vi hittar på:)
Han ska ringa och väcka mig runt tio tiden, ska sova där i alla fall,
Så har packat och allt är klart!


Hörs/pussar


SJUKTFINA<3

Nu för en liten stund sen när jag kom in på msn så hade omar gjort den första bilden till mig<3
Jag blev fan rörd av den, gubben var inte orolig vi är din familj fortfarande bara alla kommer hem;)
Sen hade sötnosen i spanien billy då gjort lite bilder till mig här också!<3



1.


2.


3.


Var hos min kusin idag

Har varit hos en av mina kusiner idag och myst med dom innan dom åker till gbg imorgon..sen jag drar ju snart med mamma till landet. Det kommer bli mysigt de, ensam med mamma en vecka! Aa vi var på promenad jag,karin och sötnosen ingrid! senare mot kvällen kom faster och farbror och vi bjöds på middag, hemma gjord pytt med kastlergryta:)
Grymt gott vare... sen kolla vi lite på fototn och fikade med en glass sen var klockan så mycket så då körde faster och farbror mig hem! Nu sitter jag här och ska chatta lite med mina vänner:P

kisses/R

jag på sophies grillfest!

Grönan med bruur!

Igår var jag på grönalund med min bruur och hans familj, eftersom vi skulle fira hans födelsedag där..Det var en helt underbar dag, dagen började med att jag stack till min faster i älvsjö och hälsade på.Sen vidare till omar då, han möte mig i blåstut sen lämnade vi zorba och be gav oss hem till han och åt tårta!:)Men klockan gick så vi stack till grönan, det började spö regna när vi kom precis men sen var det toppen väder.Vi åkte väl typ allt, och hade sjukt skojigt!!! glömmer fan aldrig den dagen hehe:) Nu kommer det bilder.


jag och omar i rockejet:P


Omars söta mamma:)


Extream


Omars syrra jennifer och hennes kompis, vi är och äter där!


omar och jag väntar i kön på jetline


Våra åkband:)


Som sakt omar skylltade med denna arm idag hahha:)


hehe jag i jetline:)


HAHAH ser hemska ut, men är i SKRATKAMMAREN!!


Här kommer en till, tjejen som står där kom plötsligt med:P


haha vet inte vad säger du bruur?


Finaste bilden, vi i kärlekstunelln:D<3

Grattis bruur min!!<3


fyllde år i tis...

Hämta zorba

hejhej bloggen sorry för att jag inte har bloggat på ett tag men har haft fullt upp. Men nu ska det bli lite bloggning igen:)
I måndas hämtade jag min hund zorba hem till min pappa efter mitt besök hos farmor.. Det gick jättebra med henne på tåget fast det kom in en hund:P Kommer lite bilder nedanför ;)


hunden zorba<3


En trött rosita, hade tråkigt:P

Godmorgon/godeftermiddag

Jag vaknade för runt en timme sen inte konstigt de, jag somnade runt 5 imorrse eftersom jag prata med min billy på msn med hans kompis carl:) Så vad gör man inte för killen:P? Nu har jag och billy bestämmt typ allt, att jag ska hem till han den 15 augusti och sova där samma dag som han kommer hem från spanien. mysmys! Då ska vi bara chilla och ska kolla på en skräckis sen en kärleks film dirty dancing! Älskar den filmen!!! Det kommer fan vara jobbigt att träffa typ hela hans familj, men det kommer nog gå bra hoppas jag!:)

Idag har jag ingen anning vad jag ska hitta på, det är ju ganska tråkigt väder tyvärr!!
Jag som trodde jag skulle få lite sol nu när jag har SOMMARLOV!:p
Bloggar senare ska fixa mig lite!


puss&kram


Dop inbjudan

För nån vecka sen fick jag ett kort hem om att jag ska gå på dop.
Den 2 augusti är de, ganska långt kvar men. kort var sjukt fint kort...
Min kusins fru har gjort det själv:) 
 
Det är den här sötnosen som döps!


kortet

Bilder på hur det blev..

Ja som sakt jag gjorde om mitt rum lite igår,
tyvärr har jag inga bilder på hur det såg ut innan
.Det vet ju bara ni som har varit här ;)
 men jag blev sjukt nöjd!:P
 Sen jag kan göra lite vad jag vill nu eftersom vi flyttar,
 snart vi ska ha stambyte så:D
 aja kommer bilder nu nedanför!
Jag ber om ursäkt att det är ganska suddiga bilder:/

kisses/R

1.


2.


3.

3 låder med filmer i inför flyttningen:D



Miss you!<3


jag och emma, saknar detta!<3

Trött som fan:P

heej bloggen idag fick jag något jävla ryck av att göra om mitt rum, så jag slänge ut ett bord. Sen lite andra saker..Jag blev FAN riktigt nöjd, det känns mycket större nu:D tyvärr har ingen camra men,men det kan komma in bilder imorgon på hur det såg ut;) Så idag har jag bara varit hemma och fixat rummet sen kollat på lite filmer..Det var en film jag såg nyss det hette Allt om min buske, den var fan riktigt konstig film men OK:P Tänkte gå nu och ta en varm oboj.
pussar / R


Ganska poppis med denna bild:P

hemma på en fredag:P

Här sitter jag hemma på en fredag det var fan sjukt länge sen, till och med pappa sa de ska inte du ut ? Men idag känner jag bara för att vara hemma och tare lungt, det kan man också behöva! Kollar lite på tv, äter en omellet som pappa gjorde till mig nyss:)Skrev nyss till billy logga in..Hoppas han ser sms och att han loggar in, det var fan ett tag sen nu jag snackade med han:/ han har tydligen haft maginflänsa i Spanien fy fan vad JOBBIGT!! Eftersom det är en grym äcklig värme där... stackare<3

kisses from me/ R


Slut på sommarjobbet:)

heeej bloggen äntligen en skön fredag idag. Sen jag kom hem idag har jag nästan bara legat och deggat i soffan sjukt trött, somnade typ när jag tog ett bad:P inte bra! Just nu har jag ringt pappa och undra om han kunnde köpa med sig mat till mig, det skulle han göra:D gott gott Har inte direkt några planer idag, hemma tare lungt eller så kanske jag drar till pettsson umgås med lite folk och tar några bärs;) får se.. Min ida kom hem idag men nu fick jag veta att hon skulle till fucking skåne träffa matte där... trodde jag skulle få se henne idag vara med henne innan jag drar till landet men,men:/
Hade inte direkt något speciellt att säga, jo jag saknar MIN billy<3


kom hem nu!<3


jag saknar dig härtat!

torsdag med soie

Hello!:)
Nu sitter jag och snackar med min pappas kompis, han är fett rolig!
men nu snart tänkte jag ringa joakim, får se om han svarar;)
Idag har jag jobbat, sen träffa jag min sis sophie!
hehe igen.. men idag blev det inte så mycket moppe:P
Vi sjöng singstar sen åt sen middag!:)
Dom körde mig hem, sköööönt!
Kommer sakna dig sis<3


Åker till gottland imorgon, kommer sakna dig!

Värmen är tbx!!:D

hejhej tänkte bara skriva ett kort inlägg, kom nyss hem från jobbet. Det har fan varit toppen väder idag SJUKT varmt!!
Åhh nu har jag bara en och en halv dag kvar sen får jag SOMMARLOV gud vad skönt det kommer bli... få sova lite längre, kunna vara ute lite längre:P Men nu snart så ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i soffan och kolla lite tv.
puss på er det kommer in ett inlägg senare.

/ R

Var hos min syster!

Heeejsan nu är jag hemma från den låååånga dagen hehe det har ju fan regnat idag med. Vi hann inte äns att dra igång trimen för det började SPÖ regna:/:P Så idag har det varit en lugn dag med mycket kort spel! haha
Efterdagen så drog jag hem fixa mig lite sen hem till syrran på middag och träffade dom ett tag:D
Men nu ska jag lägga mig snart, klockan är redan 23:30.. Förlåt sötis, hoppas du godkänner den!<3

Puss&kram


GRATTIS!!!

Idag fyller min underbara syster sophie år, alla ska önska henne grattis!:)
ÄLSKAR DIG GUMMAN, HOPPAS DU FÅR EN UNDEBRA DAG!<3


16 ÅR idag<333


AIK VANN!:)<3

hejhej kom nyss hem från en utav mina underbara kusiner och hans familj. Idag har jag varit hos frisan min kusins fru ville bjuda mig på de,  jag blev ändå väldigt nöjd skönt att få lite sommarklippt:P sen blev det en UNDERBAR match också!:) Vi hade med oss sötisen ingrid såklart det gick jättebra för henne fast det är grymt högt ljud där..  hon är ju ändå bara snart 3 mån! Aa har ju jobbat idag också det gick braaa de dagen gick ändå ganska fort:D Tänkte sitta och chatta lite nu med min sötnos joakim<3 puss på er!

Sötnos!

Äntligen har jag fått en ny header av min sötnos joakim, Vad tycker ni?
Jag tycker om den jättemycket.. och blev väldigt nöjd! Måste bara säga
den här killen är grymt söt och snäll, vill gärna lära känna han mer!
Måste dra nu men puss på dig
JOAKIM!<3


Av: sötnosen joakim!<3


Kussen hela dagen!

Hello sötnosar!
Idag har jag varit med min underbar kusin och hans familj,vi har grillat och haft skoj!
Men tyvärr är ju min camra trasig:/ så inga bilder på ett tag om det inte blir gammla..
Kom väl hem för några timmar sen är helt slut och måste fan sova snart.
För det är ju min SISTA vecka på jobbet, åh vad skönt det kommer bli!
Kunna sova lite längre träffa kompisar oftare:)
Men ska sova nu puss på er!<3


Hemma nu...

tjaa äntligen hemma från den låååånga tåg resan:p
 Det var fan sjukt läskigt det var typ jag ensam i en vagn och 4 killar...
Alla killarna typ titta på mig skumt.Så jag tänkte jag går av så tar jag nästa,
det gjorde jag men då var jag tvungen vänta på nästa tåg men det var fan inte bättre de!
 Där var jag ensam med en gubbe:/ Men som tur såg han inte mig så när jag kom till hagsätra sprang jag...
sen möte min pappa mig:)Tack pappa älskar dig!

Idag först träffade jag en kille joakim heter han,
Sen efter det så skulle jag på grillfest hos sophie..
Det var jätte mysigt där vi åt skratta och spelade kubb,
såklart vann jag,emma och robin Mitt lag:D
Just nu så har jag snackat med clive,
 på msn och fick se dom på webben!
 saknar dom sjukt mycket..
Ska sitta en liten stund till men sen är det nog dags.
 att slagga ska träffa kussen imorgon vid 1!

Puss natti natti sötisar!


 Saknar er, kom hem nu!!

Godmorgon. . .

heeeeejsan vaknade för typ en timme sen,
 fy fan vad skönt det var att sova så länge!
Har nyss klät på mig och är sminkad och klar!
Idag vid 6 tiden så ska jag på grillfest hos sophie:)
Eftersom hon fyller 16 på mån!


ska ut nu:)

hejhej bloggen fy fan vad skönt med fre!
Nu är det bara en vecka kvar sen är det SOMMARLOV för mig hahha:D
Det kommer bli underbart, men kommer sakna mina jobbar kompisar...
Nu har jag precis fixat mig klart det ser ut som
att jag ska träffa en snubbe i huddinge vi får väl se;)
Sen ska jag vidare till sophie vi ska hämta upp robin i tc.

Puss på er alla, ha en underbar kväll!<3

miss you:/

Måste bara lägga in ett lägg om min älskade maloue, måste bra säga de att jag saknar henne sjukt mycket. Det som var så kul första gången jag träffa henne så märkte jag redan att det här var en fin persion som har samma humor!
Man kan alltid skratta med henne, det saknar jag verkligen.... Hoppas vi ses snart Älskling!<3


SÖTNOS<3


Alla åker..

Nu i natt så åker faan alla utomlands käns det som.
Min mamma,storebror och lillebror åker till grekland!
Sen min älskade andra halva åker till mallorca...
 fy fan jag får vara hemma och jobba en vecka till:P:(
Men jag ska fan inte gnälla ändå snart sitter jag,
där med mina tio tusen:D:D
 Undra vad man ska göra för dom?
Vi får väl se jag funtar på en moppe eller en mobil,
aja får se vad som händer;)
Hoppas ni alla får en underbar resa!<3


Kommer sakna er!!

Min storebror<33


Älskar dig mamma, kommer sakna dig!


Kommer sakna dig gubben, 2 veckor:/<3


MIn sötnos, en vecka:/<333

Skit väder hela dan...

Sitter här nu och bloggar kom nyss upp från duschen, jag har fan frysit som fan efersom det har regnat jag har ändå jobbat i det här skit väderet:/ så jag blev blöt... Den här dagen har fan gott långsamt eftersom man hade nästan ingenting att göra i det här skit vädret:P Idag ska jag inte göra något speciellelt, bara vara hemma och tare lungt:D
Det är fan FREDAG imorgon!!!:D fyfan vad skönt....

p&k
Rosita

Kommer sakna dig...

hejhej bloggen är just nu med ida,
vi har gjort middag tillsammmans.
Det blev nudlar med något kött...
Hon åker ju till marorca på fre natt:/
kommer sakna henne sjukt myckert...
Så det känndes skönt att vara med henne idag!!
Men nu vet vi inte direkt vad vi ska göra,
hon ska vara här tills 12 typ:D:D

puss på er!


puss på dig:)


porrigt med bästisen!<3



Minnestund

Idag är det minnestund för den underbara kungen mj som nu är borta:/ Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant, men jag lysnar på hans låtar hela tiden för att minnas kungen bättre Just nu rinner mina tårar för mj  när jag ser hans kista på tv 4.

     
Finns ingen som är så bra som dig, älskar dig dans kungen och sångar kungen!
hoppas du har det bra där uppe. Rest in peace


Aa idag har jag jobbat igen i det här skit väderet det var hemskt... jag har fan tröttnat på att jobba eftersom man måste upp så jävla tidigt och sen när man kommer hem så är man helt slut orkar inte göra något.. det blir nästan bara chatta lite sen äta och sova. Men idag gick jag hem till mattias ett tag vi chillade bara och kolla lite på datan:)
Nu snart ska jag väl börja fixa mig inför kvällen. Hörs

kisses/Rosita

Söndag..

Hejhej just nu gör jag typ ingenting eller ligger och snackar med sopihe lite..
Hon mår inte så bra just nu hennes kille är en IDIOT!!
Men nu snar ska jag käka, sjukt hungrig nu...
Idag har jag och sophie vaknat som bakis.
Men vi gick ut med matte och hans polare,
till älvsjö badet!:P 
 
puss&kram

Festa..

Igår blev det fan röj igen hehe fan hela helgen, men igår belv jag fan mer dragen. Kunnde knappt gå heh findus fick bära mig på ryggen:D:P men det hände nästan samma sak som på fre, alltså spela lite poker och hade det mys.. men jag och sophie stack ditt runt 11 tiden för vi hade så mycket att göra! Men kom hem runt 8 på morgonen... shiit vilken kväll asså! Vi gick fan och badade runt 6-7 på kvällen det var fan riktigt skönt. men FITTA kallt när jag kom upp jag höll fan på att dö känndes det som men matte och micke värmde mig lite:D

kisses/Rosita


Ändrade planer..

haha nja det blev fan inga bada för mig och ida igår, eftersom det började regna märkte jag och ida:P Så jag och ida stack hem till henne sen fick jag ett mess från mattias(findus) han ville att jag och ida skulle dra hem till petsson hans kompis, vi drog ditt och det började med att dom möte oss sen delade jag och ida på en öl:D Aa sen blev det bara mer och mer... och vi blev bara mer och mer lulliga:P Men sen kom en kille micke och han började med att vi skulle spela massa kort spel öl leken hette en då fick man supa sig full som faaaan!XD SHIT vilken kväll det var, ida hon mådde skit eftersom hon fick i sig för mycket:/ hon smydde och massa skit... men jag hjälpte henne hem som tur var, min pappa han är BÄST.. han sa bra kom hem som typ andras päron blir sura eller vill inte att man ska inte koma hem!:P
Det var fan en grym kväll tack IDA<333 Nu när jag skriver så är jag inte så nykter heller:P

puss/R


Freedag:)

Faaaan vad skönt äntligen är det helg,
kom nyss hem från stan med ida.
Aa det blev lite grejer idag också:P
det blev en ny piercing med två nya kulor:D
sen ett linne från gina,
 shorts sen en fölovnings ring med ida hhhahahahXD
Nu snart ska vi dra till älvsjö badet och testa våra nya bikinisar!


puss på er!

Hello:)

Snart helg:)

Tjaaaaaaa var nyss med ida hon gick till bussen var tvungen att åka:/ jag messar med henne nu var lite rädd att det skulle ända henne något... men nu snart ska jag slagga. Idag har jag jobbat ofc sen var jag och ida med matte vi drog till älvsjöbadet, vi hade fan sjukt roligt där jag våltog ida, ida dränktet mig nästan, hahahha:)

Puss&kram


RSS 2.0